Missatge de benvinguda

Sigueu benvinguts al bloc de la Casa Gran del Catalanisme de la Ciutat de Barcelona. Aquest espai està pensat per a contribuir a la reflexió i al debat sobre l'abast i el futur del catalanisme al segle XXI, convidant a tothom a cercar el màxim consens social i nacional que faci possible l'avenç del país en tots els ordres.

L'àmbit territorial d'aquest bloc se circumscriu a la ciutat de Barcelona, però tota aportació constructiva, vingui d'on vingui, serà ben rebuda.

dijous, 16 de setembre del 2010

Hereu un altre cop en crisi

Estic realment sorpresa de l’espectacle que estan fent Jordi Hereu i el PSC-PSOE per decidir si Hereu serà o no el candidat del socialistes a les properes eleccions municipals a l’Ajuntament de Barcelona. Crec que és una mostra més de que la ciutat de Barcelona necessita un canvi de rumb i un nou timoner. El que hauria d’estar fent Hereu és treballar per la ciutat amb il•lusió i idees per aconseguir treure als barcelonins de la crisis en que estem ficats. Però és evident que no ho fa, i per això es veu qüestionat ,fins i tot, pels seus propis companys. No deu ser molt engrescador per l’actual alcalde haver de sortir un dia i una altre dient que vols ser ell l’alcalde per convèncer als seus.
Francament arriba al nivell de ser patètica aquesta situació. Confirma que la seva gestió i el seu lideratge ha tocat fons, perquè si ho estès fent bé ja fa mesos que hauria estat escollit.
El PSC-PSOE es troba en un moment complicat perquè veu com per primer cop les enquestes no li són favorables a la ciutat de Barcelona i per això han encès la llum d’alarma. Perquè no volen perdre el poder a Barcelona. Els socialistes consideren l’Ajuntament de Barcelona com si fos la seva finca particular, i per això la governen amb una actitud de prepotència i sectarisme.
Però ara, després de més de 30 anys d’aquest estil, el que necessita la ciutat i la seva gent és obrir finestres i que entri aire nou. I pel que es veu això també ho pensen una bona part dels socialistes que qüestionen a Hereu.


Maite Fandos, regidora de CiU a l’Ajuntament de Barcelona (article publicat a E-noticies, 15/09/10)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada